«

»

Nov 13

Det är dags att stoppa skitlivet | Daniel Swedin | Ledarkrönika | Ledare | Aftonbladet

Otrygg – men samma skyldigheter

På svensk arbetsmarknad pågår ett långsamt systemskifte. Hela idén om vad det innebär att vara anställd håller på att förändras. Tryggheten och rättigheterna försvinner, men ansvaret och skyldigheterna är de samma.

Det är dags att vi börjar förhålla oss till det nu.

Men från regeringens sida har man valt att blåsa på utvecklingen. Moderaterna beslöt nyligen att förlänga provanställningstiderna för unga till 12 månader. Folkpartiet och Centerpartiet vill försämra anställningsskyddet och att unga ska tjäna mindre.

De verkar tycka att Sveriges unga förtjänar ett skitliv, helt enkelt.

viaDet är dags att stoppa skitlivet | Daniel Swedin | Ledarkrönika | Ledare | Aftonbladet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>