«

Sep 11

SD tar pengarna från pensionärer | Eva Franchell | Ledarkrönika | Ledare | Aftonbladet

Kenth Ekeroth är riksdagsledamot för ­Sverigedemokraterna. Han borde för­bereda sitt arbete i justitieutskottet, men ­sedan några veckor är han tillbaka i dyng­träsket.SD-fernissan spricker, allt prat om nolltolerans försvinner när Kent Ekeroth twittrar om flyktingkatastrofen. Det är en rasist som skriver och även om han twittrar fortare än han tänker är det verkligen ingen ursäkt.Han avfärdar flyende människor som ”lyxflyktingar”. Han gör sig lustig när överlevande flyktingar tar en selfie på stranden. Han undrar hur de som skapade ”lyckoriken som Syrien” ska rädda svenska pensioner.

Läs hela artikeln här:

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article21397317.ab

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>